Tagsten, klinker og hylder i bad

I dag er der blevet lagt tagsten, så nu er huset stort set færdigt udvendigt. Vi har været meget spændte på, hvordan samspillet mellem farverne på mursten, fuger, sålbænke, tag og tagrender ville blive – heldigvis synes vi de fungerer helt perfekt sammen.

Alle klinker er nu lagt og mangler bare at blive fuget. Det ser også rigtig godt ud – de lyse klinker giver en masse lys i rummene og ser relativ pæne ud til trods for, at der er meget beskidt i huset. Så vi har fået bekræftet, at de er praktiske :) FBA’s klinkemand ringede i dag til os, da han ville være sikker på, at vi nu også ville have flisehylder i brusenischerne. Vi har faktisk ikke skænket hylderne en tanke siden vi traf beslutningen, men tog et smut til Klarup for at komme beslutningen nærmere. Der var lavet en “prøvehylde”, så vi kunne få et indtryk af, hvordan det vil se ud. Vi var begge enige om, at hylden var en smule “kluntet” og ikke passer ind i stilen på badeværelset. Vi blev i stedet foreslået hylder fra Unidrain, som passer til vores afløb. Det skal vi lige have kigget nærmere på.

En af de nærmeste dage bliver der lavet fugttest i huset, som afgør om malerne kan gå i gang. Heldigvis har det været rigtig godt og tørt vejr på det sidste, så vi tvivler på, at der bliver behov for ret meget udtørring.

2 tanker om "Tagsten, klinker og hylder i bad"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>